Makova+tortica_2.jpg

Pred dvema letoma, na današnji dan, je nastal prvi zapis na tem blogu. Torej danes praznujemo 2. rojstni dan. Spodobi se in pravično je, da tako pomembni dogodki ne gredo kar tako mimo nas, da se ob njih malce poveselimo in tudi zveste bralce nagradimo.

Najprej pa seveda pregled aktivnosti in dogajanja v teh dveh letih:

 

Lansko leto, ob prvi obletnici, sem vas spraševala, kaj vam je všeč na blogu, kaj bi spremenilli in dobila kar precej zanimivih odzivov. Izmed vseh, ki so sodelovali s komentarjem, je bila izžrebana Valentina iz Studia 13. Oba z možem sta bila zelo prijetna družba in ravno to me je spodbudilo k temu, da tudi letos nekoga povabim na večerjo. Spoznavati tako prijetne ljudi je namreč ena krasna stvar tega bloga.

Tokrat pa vam nalagam drugačen izziv. Že nekaj časa v meni tli želja, da bi nekoč moje najljubše recepte zbrala tudi v knjigi. Zato vas izzivam, da v komentar pod to objavo ali pa na FB strani napišete svoj predlog za naslov (nekoč) moje knjige. Laho napišete tudi, kakšna bi bila kuharska knjiga po vaši meri, kaj vam je všeč, kaj vas pritegne pri izboru kuharskih knjig. Najboljši naslov bo izbrala tričlanska komisija pod vodstvom same avtorice bloga;-) Zmagovalec (lahko s spremljevalcem) bo prišel na večerjo, ki jo bom seveda skuhala jaz.

Razmislite in predlagajte najboljši naslov! Čas imate do srede, 20. 3. 2013.