10.000 ogledov! Če to ni razlog za praznovanje! In seveda za “giveaway”!

                      Makroni_give+away1.jpg

10.000 ogledov v manj kot 3 mesecih! Sicer nimam občutka, koliko ogledov dosegajo drugi, podobni blogi, a zame osebno je to velik uspeh. Predvsem pa sem srečna, ker sem se našla v nečem, kar me resnično veseli. V tem času sem objavila 73 prispevkov, idej, receptov, ki jih jaz in moji odjemalci pridno pospravljamo vsak dan.

Razmišljala sem, kako bi lahko veselje delila z vami in se odločila, da vas nagradim. Do sobote, 11. 6. 2011 (do polnoči) pod ta prispevek napišite komentarje, kaj vam je najbolj všeč na mojem blogu in kaj bi morda spremenili. Izmed vseh komentarjev bom izžrebala enega, ki bo prejel škatlico mojih francoskih makronov.

Hvala vam za vse!

      Makroni_give+away2.jpg

9. 6. 2011|kategorije: novice|11 komentarjev

11 komentarjev

 1. Pika 9. 6. 2011 at 10:05 - odgovori

  Ena zadnjih pridruženih "oboževalcev" a sem prelistala po moje že večino zapisov. In vsak, prav vsak, mi je bil zanimiv. Večina tudi čisto neposredno uporabnih (eni tudi že!).
  Krasen blog, prosim vztrajaj!! To je pa tudi edini komentar, ki se mi je zdel potreben 🙂

 2. Irena 9. 6. 2011 at 10:29 - odgovori

  Bonjour,odkrito priznam da sem tale odličen blog odkrila šele včeraj zvečer in so se mi sline cedile še pozno v noč 🙂 Najprej so me pritegnile fotke in oblika bloga ter seveda fenomenalni recepti, ki se gibajo bolj v mojo smer, brez mesa ! Občasno imam na jedilniku morsko hrano in tu je mnogo odlični idej ! Všeč mi je stil pisanja, tudi ta ob vseh dobrotah boža naše brbončice 🙂 Velik poudarek je na sestavinah, ki so včasih malce exotične, mogoče bi bilo fajn občasno pripisati tudi izvor dobrega nakupa. Še naprej vam želim slastna odkrivanja, razvajanja, prijetna druženja in vsege lepega , kar nas obsaja v življenu ! Irena

 3. helena 9. 6. 2011 at 11:10 - odgovori

  Stalno se pasem po tvojem blogu in cedim sline. Kot sta zapisali že predhodnici, vztrajaj, ker res vse štima. Imaš čudovite fotografije, da o receptih, ki božajo dušo in brbončice ne govorim. In močno upam, da bom izžrebana, čeprav nisem bila še nikjer, nikoli.
  Pa veliko užitka in veselja pri nadaljnjih kuharijah.

 4. Škorčica 9. 6. 2011 at 11:35 - odgovori

  O, čestitke! 🙂

  Kljub temu, da nisem preveč navdušena nad pecivom in tortami (razen nekaj svetlih izjem), in da so mi te makroni čisto neznana zadeva, imam okoli sebe toliko kandidatov, ki bi jih z veseljem poskusili. 🙂

  Meni v oči (ponavadi) najprej padejo lepe fotke, seveda pa mi to na kuharskem blogu niti približno ne bi bilo dovolj, če mi ne bi bile (ZELO) všeč tudi jedi.
  Všeč so mi tudi opisi, opažanja, kritike gostiln ipd – koristno!

  Joj, kako bi zdajle tole:
  https://culinaryjourneybyme.blogspot.com/2011/06/gratinirani-sparglji.html

  Ma, moram povedati kar po pravici, da je gledanje tegale bloga večinoma prava muka! :)))

 5. Zulejka 10. 6. 2011 at 8:32 - odgovori

  Uuuu, čestitke! Pa čestitke tudi za makrone, jaz nanje gledam samo od daleč in s strahospoštovanjem;)

 6. Nadja 10. 6. 2011 at 9:54 - odgovori

  Najprej čestitke! Na ta blog sem naletela čisto po naključju, sedaj pa sem neločljiva in vsak dan pogledam, če je kak nov recept, lepa slikica ali kaj podobnega 🙂 Najbolj všeč v zadnjem času mi je bil pa kuharski dvoboj 🙂 Kar tako naprej!

 7. tincha 10. 6. 2011 at 10:48 - odgovori

  Čudovit blog, vsebinsko ne bi spreminjala čist nič, tehnično pa edino kar bi spremenila, je mogoče barva ozadja (kakšna svetlo zelena namesto bele?)
  Keep up the good work!

 8. Zulejka 10. 6. 2011 at 12:45 - odgovori

  Aja, sem pozabila napisat, kaj mi je všeč;) recepti za sladice, še posebej sladolede! Pa makroni;) Pa fotke nasploh. In ideja kuharskega dvoboja, woohoo!

 9. Piščanček 10. 6. 2011 at 15:27 - odgovori

  Čestitam! Za število objav in ogledov, 10.000 v 3 mesecih se zdi meni ooogromno 🙂 Tvoj kulinarični blogec deluje po principu "dobro blago se samo hvali" 🙂

  Jaz sem lakto-ovo-vegi 🙂 a sem prav pri Tebi našla že prenekateri namig.

  Obožujem fotke, vegi-sladke recepte in to, da se trudiš biti "sezonska".

 10. Tika 10. 6. 2011 at 20:39 - odgovori

  Se strinjam z Škorčico! Tvojega bloga ne smem gledati prepozno zvečer, ker me popade lakota, pol je pa muka 🙂

  Imaš krasen in zanimiv blog z lepimi fotografijami in izvirnimi recepti. Užitek ga je gledati in brati. Sem pa par receptov že poskusila, ker rada poskušam novosti in zanimive recepte. Jaz nebi prav nič spremenila, tudi ozadje mi je zelo všeč belo in čisto. Ostani takšna kot si..odlično ti gre!

  Tile makroni izgledajo božansko!
  Sem sladkosnedka, tako da držim pesti 🙂

 11. Nika 11. 6. 2011 at 7:43 - odgovori

  Tudi z mano je enako, če gledam tvoj blog, postanem zelo lačna 🙂 fotografije hrane pa so dobre vedno, ko oseba na drugi strani ekrana postane lačna in si zaželi določene hrane – tebi uspeva 🙂 tudi jaz ne bi spremenila nič, saj je blog res super in ko sem ga odkrila, sem bila navdušena ter ostajam še vedno.

  Makroni pa, na moji wish listi ter to do listi 🙂

Napišite komentar

Culinary journey by me