Ve%C4%8Derja+mizarstvo_01.jpg

 

Težko nalogo ste nama naložili. Me pa veseli, da vam je blog že tak kot je všeč oz. da celo ne bi ničesar spreminjali. Ampak je fino vsake toliko časa narediti spremembo, kajne? Lahko bi bila tudi samo nova rubrika – kot so bili poskusi pisanja tedenskega jedilnika. A to se pri nas ni izšlo, saj se je zdelo, da smo babico iz varuške dopolnili še s kuharico, kar pa nikakor ni bil moj namen.Bomo videli – upam, da kmalu zadiši po čem novem;-)

Zdaj pa k letošnjemu zmagovalcu “natečaja”. V veliki finale sta se uvrstili dve povsem različni ideji. Prva je ideja o grafični in funkcionalni prenovi strani, ki sta jo naštudirala Janja in njen fant, druga ideja pa je konceptualna – druženje in kuhanje z drugimi družinami, ki jo je predlagala “oseba pod krinko” – anonimni. Po tehtnem premisleku sva se odločila za konceptualno idejo – druženje. Konec koncev hrana združuje in povezuje ljudi.

Da bomo na tokratni večerji v čast druženja in zbliževanja zares družabni, sem se odločila, da na večerjo povabim še dva blogerja, ki si ju že dolgo želim spoznati – Zulejko in DB-ja.

Torej, na mail se mi čimprej javite vsi trije – anonimni, čigar ideja je zmagala na natečaju, Zulejka in DB, da uskladimo datume – upam, da bomo uspeli najti skupni termin, ki bo ustrezal vsem. Vabilo velja tudi za vaše boljše/močnejše polovice.

Vse ostalim pa najlepša hvala za sodelovanje, spremljanje, komentiranje, za poslane ideje in za srčnost, ki mi jo izkazujete.