Limetina+panacota+z+meto_03.jpg

Malo je trajalo, da se je komisija zbrala in izbrala najbolj všečen naslov za kuharsko knjigo. V preteklem tednu je bilo namreč precej pestro. Culinary journey by me je prvič sodeloval na javnem dogodku, kjer se je ciljni publiki – ženskam – predstavil z nekaterimi bolj zdravimi izbirami:

Sladoled sem prvič delala s pomočjo izposojenega pravega, močnega blenderja in ugotovila, da je mašina res super. Prijazna gospa Katja Mrzel iz Presnice pa mi je na koncu enega celo podarila, tako da sedaj doma vsako jutro uživam v gladkih in slastnih smutijih.

Pa se vrnimo nazaj k izboru. Najbolj všečno ime za kuharsko knjigo je izbrala tričlanska komisija v sestavi Gurmetke (moje malenkosti), mojega dragega moža in fotografa jedi na blogu ter najine princeske, ki se je očitno v nalogo precej poglobila.

Na tem mestu ni odveč povedati, da je imela komisija zelo zelo težko nalogo, da je bilo precej zanimivih predlogov in še več toplih in vzpodbudnih besed, za katere sem vam zelo hvaležna. Skupno ste oddali 68 predlogov, a izbrati je bilo potrebno enega.

Največ točk je zbral naslov UŽITEK KUHANJA, ki ga je predlagala “inci”. Čestitke! Prosim, da se mi javiš na mail, da se uskladiva glede datuma večerje in morebitnih omejitev pri hrani.

Vsem ostalim pa še enkrat iskrena hvala! Načrtujem, da bom kmalu spet ponudila kakšne nove izzive.