fotogalerija.jpg

V manj kot letu dni, v 310 dneh ali od 13. 3. 2011, odkar sem napisala moj prvi prispevek pa do včeraj, je bilo na tej strani 100.000 ogledov. To je zame velika čast, saj vidim, da radi in pogosto zahajate iskati recepte ter ideje za pripravo okusnih, preprostih in zdravih jedi.

Jaz sem si ob tem dogodku privoščila kozarec dobrega vina v družbi mojega najdražjega, za vas moji dragi obiskovalci pa sem tudi pripravila nagrado. Ker ste tisto, kar me žene naprej. Ker z vašimi komentarji dobim informacije o tem, kaj vam je všeč, česa nimate tako zelo radi in čemu dajete prednost pri svoji kuhi.

PRAVILA IGRE

Za nagrado se lahko potegujete vsi, ki boste do 7. 2. 2012 na moj elektronski naslov poslali fotografijo jedi, za katero sem že objavila recept tukaj na blogu. Najlepšo fotografijo bom objavila skupaj z imenom ali psevdonimom (kakor pač kdo želi biti imenovan) nagrajenca, ki bo prejel kuhinjski pripomoček, aparat, ki lahko naredi veliko spremembo pri vašem ustvarjanju.

IZBOR NAGRAJENCA

Najlepšo fotografijo bo ocenila tričlanska žirija pod vodstvom fotografinje, ki dela s srcem in ne za denar. Odločitev žirije je končna.

NAGRADA

Tokratna nagrada bo kuhinjski pripomoček, ki ga največkrat uporabljamo pri pripravi božanske sladice crème brûlée – kuhinjski brener.

Torej, pošljite fotografijo jedi, ki je že bila objavljena na mojem blogu do torka, 7. 2. 2012 in se potegujte za kuhinjski brener.